[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Elde Gala

Het Elde Gala, of ook wel Gala Festival genoemd, is vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd door 1 Ander Festival i.s.m. het Elde college. In 2016, en daarna, wordt het wederom georganiseerd op vrijdag 3 juni. Vanaf 18.00uur starten de vrijwilligers en vanaf 19.00uur gaat de stoet wagens rijden vanaf het evenemententerrein in Schijndel.

Afgelopen jaar boden we de leerlingen een bijzondere avond met zowel een tent- als hoofdpodium programma die helemaal aansloot op de wensen van de leerlingen. Daarnaast was er een rodeo kameel, verschillende eetkramen, alcoholvrije cocktails en een live beeld van de gala optocht!
Tijdens deze avond vrijwilligerswerk doen? We zoeken voornamelijk mensen bij de entree, muntenkassa’s, bardiensten en backstage werkzaamheden!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]