[et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Elk jaar weer een uitdaging voor de werkgroep logistiek!

Ieder jaar weer, als je je aanmeld als vrijwilliger voor 1Ander Festival, kan je je opgeven voor “Logistiek” of voor het opbouwen en afbreken.

Werkgroep Logistiek regelt al het materieel en materiaal voor het 1Ander Festival. Zo komen er twee grote tenten te staan, moet er een podium komen, zijn er hekken nodig, moet er water en elektriciteit zijn. Maar dat is alleen de voorbereiding.

Maar dat is niet alles wat er in de voorbereiding gebeurt. Want er moet een tekening komen van de terreinindeling, en er moet een stroomplan gemaakt worden. Ook beheren wij het calamiteitenplan en zorgen we dat alles in orde is om een vergunning aan te vragen.

Hiervoor werken nauw samen met het bestuur van Stichting Anders.

[box]130 rijplaten // 500 meter hekwerk // 4 aggregaten // kilometers kabel[/box]

We zijn ongeveer vier dagen bezig met het opbouwen, en maken we lange dagen. Maar wij zouden werkgroep logistiek niet zijn, als iedere dag niet gezellig afgesloten word met een drankje rond een kampvuurtje.

Dus werkgroep logistiek is van het begin tot het eind bezig, en kan altijd hulp gebruiken. Wil je ook komen helpen met het opbouwen of afbreken, maar denk je “daar ben ik niet sterk genoeg voor” of ben je bang dat het allemaal fysiek zwaar werk is? Dan heb je het mis, er is inderdaad zwaar werk en voor sommige dingen moet iemand sterk zijn. Maar er is veel meer werk wat licht is, waar je niet sterk voor hoeft te zijn, en daar kunnen we je ook goed voor gebruiken. Ook al zou je alleen ’s avonds kunnen of alleen overdag, je bent altijd welkom!

Om heel dit verhaal kort samen te vatten, is er een Duits gezegde;

Der logistieker mit uns bewegt sich was!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]